1759ste vergadering 12 oktober 2016 in Le Canard

Verslag van de 1759ste bijeenkomst van Boekverkooperscollegie Eendragt

Plaats: Le Canard, Utrecht

Aanwezig: 21 leden, te weten: Toine Akveld, Joost Bloemsma, Jan de Boer, Klaas de BOer, Joop Boezeman, Frits Bruna, erelid, Frans Cladder, erelid, Erik van Doorn, Henny van den Eng, Hans van Hattum, Roelant Hazewinkel, Chrius Herschdorfer, Bas Hesselink, Laurens Hesselink, Koert van der Horst, Menno Kohn, Henk Schuurmans, Steven Sterk, Thys VerLoren, Robbert Vrij, Hans van Willigen.

Er wordt niet formeel vergaderd, maar er worden wel twee rondjes aangeboden. De commissies hebben weinig in te brengen en ook de secretaris, die het nbiet vergaderen strak leidt, heeft geen agendapunten, behalve de rondjes. Hij kondigt wel de komende activiteiten aan.

Aan het woord komt Martin Voigt, marketing manager bij Lexis Nexis, die ons vertelt over het innovatie-initiatief Renew the Book, dat door de GAU is genomen. Het verhaal gaat langs internationale en nationale initiatieven, van productinnovatie tot logistieke vernieuwing. De leden luisteren aandachtig maar vragen zich vooral af waarom de website in het Engels is. De thematiek van het renewen ligt blijkbaar minder binnen de horizon.

Aansluitend is er onze Canard-maaltijd, overgoten door wijn.

Leave a Comment.