Bestuursbericht 8 april 2020

Beste vrienden,

Vanavond is het weer Eendragt avond. Ik bedacht me dit net toen ik mijn agenda opende, die door het virus leger is dan ik in veertig jaar meegemaakt heb. We hadden weliswaar ons bezoek aan Broese naar volgende week verplaatst, maar dit is eigenlijk onze datum.
Leger dan ooit, die agenda: de wervingen lopen lichtjes door: via Skype zijn nu al enkele mensen aangenomen. Merkwaardig dat je ergens gaat werken en het kantoor niet gezien hebt of je leidinggevende alleen op het scherm sprak. Ik was ook met enkele overnames bezig, maar die zijn op de baan geschoven. Eind april voorlopig, maar het zal wel mei/juni worden, verwacht ik.
Verder doe ik wat iedereen doet: de tuin in orde maken, daar is het heerlijk weer voor. De zolder is bijna opgeruimd. De modeltrein spoort weer. En in mijn nieuwe Audi cabrio is het leuk rondjes rijden in mijn eentje. Gusta is druk in het Nijmeegs ziekenhuis aan het werk. Spannend daar. We zien elkaar minder en met Ruttes wet op afstand.
Genoeg over mij.
Voor vanavond – of eigenlijk volgende week – hebben jullie nu een vacuüm. Ik sluit een linkje bij, waarmee je het kunt opvullen. Herman Pleij over cultuur. Als je een kwartje in Herman gooit praat hij voor een piek. Maar hier houdt hij zich redelijk aan zijn tijd. En al is de kop niet steeds in directe verbinding met de staart, ik vond het vermakelijk.
Dan jullie.Maken jullie het allemaal goed. De vorige mail gaf een aantal leuke reacties. Misschien even berichten hoe je er voor staat.
Intussen Moedig Voorwaarts, die houden we er in!!
Namens het bestuur,
Klaas

https://www.youtube.com/watch?v=dSHze_Lo88M&t=4s

Met vriendelijke groet,
Klaas de Boer